KustomKostuum
Al je fashion-fantasieën op maat gemaakt

De weg naar je ideale outfit:

De prijs:

 De prijs zal in vergelijking met het maatwerk van vele professionele ontwerpers relatief laag zijn, maar het zal door de hoeveelheid werk en tijd, inclusief alle aanpassingen, wel duurder zijn dan een kledingstuk dat je bij de H&M koopt. We zullen op voorhand de prijzen afspreken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Ter indicatie volg ik ongeveer deze prijzen (excl. 21% BTW):

Jurk/rok

ca. € 70,- (+ 50% kosten stof)

Blouse/overhemd

ca. € 100,- (+ 50% kosten stof)

Hemdje/t-shirt

ca. € 50,- (+ 50% kosten stof)

Jasje/blazer

ca. € 130,- (+ 50% kosten stof)

Broek/pantalon

ca. € 90,- (+ 50% kosten stof)

Broekpak/mantelpak

ca. € 200,- (+ 50% kosten stof)

N.B. Dit zijn alleen richtlijnen; per kledingstuk kan het werk enorm verschillen. Zo kan een jurk duurder uitvallen als het patroon een stuk bewerkelijker is dan de meeste jurk-patronen, en een hemdje of een rok een stuk goedkoper, als het zo in elkaar te zetten is.

Je betaalt pas achteraf, en als je tevreden bent.

 Ik vind wederzijds vertrouwen ontzettend belangrijk en ik waan me ook geen briljant ontwerper, dus ik wil pas dat je betaalt als je ook werkelijk tevreden bent. Als het mij geld gekost heeft, dan zie ik het gewoon als investering voor het verbeteren van mijn naaitechnieken. Uiteraard hou ik dan het kledingstuk wel zelf.

Als ik het echter op voorhand niet vertrouw, dan kan ik de opdracht afwijzen. Dan betaal je uiteraard niks, maar kom ik ook niet met een outfit. 

Passen en meten:

Iedereen heeft het natuurlijk druk, dus voor mij hoef je aan het begin niet naar me toe te komen om je te laten opmeten. Ik zal je precieze instructies geven hoe je je thuis opmeet en welke informatie ik nodig heb. Telefonisch of via mail spreken we over de wensen, via mail of whatsapp kan je me foto's en/of een moodboard sturen. Mocht je liever aan het begin in persoon willen afspreken dan sta ik daar uiteraard ook open voor. 
Aan de hand van schetsen die ik voor je maak komen we tot een eindplan. En dan ga ik aan het werk.

Als ik het kostuum in de grondverf heb staan, dan is het wel verstandig om een afspraak te maken om te kijken of het past en wat er nog aangepast moet worden. Ik zou het je eventueel ook kunnen versturen met een set naalden om je zelf dingen af te laten spelden.

De derde en laatste afspraak is hoe dan ook in persoon. Ik wil graag zien hoe het uiteindelijk staat. Ook kan ik dan nog hier en daar wat mini-aanpassingen doen en dan weet ik zeker of je er blij mee bent. Dan komen we over tot de betaling.

Graag contact opnemen per mail:

Ik ben zelf niet zo'n beller, dus graag vraag ik je eerst een mail te sturen met je wens. Dan zal ik je beantwoorden met mijn telefoonnummer, of zelf bellen, en geef ik je verdere informatie. En dan gaat het balletje rollen!